AB workshop Google Analytics 4

Workshop Google Analytics 4

Google® kondigt de eindfase van de huidige Google Analytics® aan. Help! Er is echter niet de minste reden tot ongerustheid. Relax.


Schrijf in

Na de workshop ben je er echt helemaal klaar voor

Je hebt het ongetwijfeld al opgevangen: Google® kondigt de eindfase van de huidige Google Analytics® aan. Zoals ze zelf een beetje paniekerig schrijven: “We beginnen met de beëindiging van Universal Analytics®”.

Help!

Er is echter niet de minste reden tot ongerustheid: de specialisten bij AB hebben een traject opgezet.

1. Wist je dat je nu al een nieuw GA4-account kunt opzetten?

Het is mogelijk om naast je bestaande GA nu al een GA4-account op te zetten. Op die manier kun je tegen het ter ziele gaan van de ‘oude’ GA (zomer 2023) toch al mooi een jaar data in GA4 verzameld hebben.

2. De nieuwe versie GA4 is geen nieuwe versie, maar iets compleet anders

Waarom denk je dat GA4 de data uit je huidige statistieken niet meeneemt naar de nieuwe ‘versie’? Omdat het geen overgangsversie is, maar een compleet nieuw platform. Vergelijk het met het verschil tussen een PC en een Mac. En dan is GA4 gelukkig de Mac J

3. Een nieuw platform vraagt om nieuwe instellingen

De basisinstellingen van GA4 zullen voor velen niet voldoende zijn. Daarom stellen we een ‘advanced set-up’ voor. Dat gebeurt adhv een lijst met ‘marketing’vragen, waarvan de antwoorden ons zullen toelaten jouw GA4 scherp te stellen. Je kan hiervoor toezeggen voor 6 juni ’22. Het tarief?

• Small en Medium website zonder e-commerce: €750,-

• Large en Extra large website ev. met e-commerce: €1.250,-

4. Na de workshop ben je helemaal klaar voor GA4

Nadat de Advanced set-up is gebeurd, nodigen we je graag uit voor een halve dag workshop (17 oktober ’22) in AB. Er zit wat tijd tussen de set-up en de workshop omdat we op die manier al wat nuttige data zullen verzameld hebben. Onze Google-specialist gaat dan heel hands-on en op maat in op jouw ingesteld dashboard, zodat de nieuwe GA4 geen geheimen meer voor je heeft. We werken hiervoor in kleine groepjes. Deelnameprijs is € 300,-/pp.

Mocht je een nog meer gepersonaliseerde en individuele sessie (bvb in jouw bedrijf) verlangen, kan dat uiteraard ook. Of heb je voorafgaand nog andere vragen? Contacteer ons gerust.

VUL HIERNAAST JE GEGEVENS IN OF

eerst verder overleg?

Lien Desmet

weet er alles over

lien@ab.be of 0488/10 20 79