Benader de chemiesector met hoogwaardige beschermkleding van CWS

AB communicatie Anders Bekeken CWS campagne direct mail beschermkledij hoogste factor

Uitdaging?

Medewerkers van bedrijven in de chemiesector worden vaak blootgesteld aan gevaarlijke, giftige, bijtende, … stoffen en materialen. Dan kunnen ze maar beter goed beschermd zijn. Hoe maken we duidelijk aan de verantwoordelijken binnen de chemiebedrijven dat CWS de juiste kleding en aanpak heeft?

Oplossing

We stellen een postaal (direct mail) pakket samen, dat we verzenden naar de managers en HR-verantwoordelijken bij de chemiebedrijven, met enkele eye-openers. Het bevat een tube zonnecrème en de boodschap: ‘Beschermende kleding van CWS gaat voor de hoogste beveiligingsfactor’. Net als zonnecrème dient beschermkleding de juiste extra laag op de huid aan te brengen. Verder positioneren we CWS als de ‘Eerste Hulp Bij Veiligheid’ met de V van ‘Voorkomen is beter dan genezen’. Een ingesloten checklist confronteert de geadresseerden: ‘Als u 3 van de 9 checkboxes moet aankruisen, contacteert u ons beter’. En tot slot voegen we enkele stalen van de stoffen toe, waarmee de beschermkleding gemaakt wordt.

De direct mail wordt telefonisch opgevolgd en de campagne wordt uitgebreid met enkele online bannertjes, een bescheiden beursstand, visitekaartjes, … om het EHBV-concept nog wat meer vorm te geven.

AB communicatie Anders Bekeken CWS campagne direct mail beschermkledij hoogste factor
AB communicatie Anders Bekeken CWS campagne direct mail beschermkledij hoogste factor

Resultaat

  • Het idee van ‘Eerste Hulp Bij Veiligheid’ wordt goed onthaald. Het zet de positionering van CWS als specialist voor beschermkleding goed in de verf.

  • Het zwaailicht op de roll-up banner trekt de nodige aandacht!

  • De direct mail faciliteert de telefonische prospectopvolging. Iedereen herinnert zich het postaal pakket met de zonnecrème.

  • AB was niet aan haar proefstuk, qua direct mailing voor CWS. Bekijk hier een ander voorbeeld.

Graag live toelichting van ons werk?

BiJ JOU, BIJ ONS OF VIA VIDEOCALL

Vul je e-mailadres in en dat komt voor de bakker!


    Privacy policy