Opdracht

Een nieuw product voor Kömmerling lanceren? Dat doen we met een sprekende productvideo!

AB communicatie Anders Bekeken Waregem Kömmerling Horizon creatie productvideo

Uitdaging?

De lancering van het nieuwe raam- en deurprofiel ‘Horizon‘ moet een klepper worden.

Op een event, waarop Kömmerling haar dealers en voortverkopers uitnodigt, tonen we a.d.h.v. deze productvideo wat we met Horizon in petto hebben.

De productvideo moet het juiste gevoel overbrengen. Wat zijn de waarden en eigenschappen van Horizon? De kernwoorden ‘modern’, ‘strak’, ‘cool’, ‘chic’ worden uitgesproken. Niet onbelangrijk: we gaan niet draaien, maar enkel met 3D-renders en stockbeelden werken om de productvideo te monteren.

Kömmerling wenst een waw-effect, zeker als men de productvideo afspeelt in de nieuwe toonzaal op groot scherm, ondersteund door extra luidsprekers.

Oplossing

Onze creatie heeft meteen zin om er in te vliegen, zodra we deze briefing op tafel leggen. Na het selecteren van de juiste muziektrack, in overleg met Kömmerling, en het verzamelen van een bibliotheek beelden die stroken met de USP’s van het profiel, kunnen we aan de styling en montage beginnen. Belangrijk aandachtspuntje: de video moet in lijn liggen met de al bestaande video’s van Kömmerling.

productvideo Kömmerling Horizon profiel AB communicatie Anders Bekeken Waregem

Resultaat

  • De klant tevreden en dus wij ook!

  • Enkele lovende reacties die Kömmerling kreeg tijdens het lanceringsevent, bevestigen dat we met deze video gescoord hebben.

productvideo Kömmerling Horizon profiel AB communicatie Anders Bekeken Waregem
Graag live toelichting van ons werk?

BiJ JOU, BIJ ONS OF VIA VIDEOCALL

Vul je e-mailadres in en dat komt voor de bakker!


    Privacy policy