communicatie- en marketingbureau AB Waregem West-Vlaanderen

Workshop creativiteit

De oplossing voor 3 classic topics waarmee veel bedrijven worstelen.


Schrijf in

1. Te weinig creatieve stimuli

Schuilen er goede ideeën in elke medewerker? Absoluut. Toch komt die creativiteit er soms moeilijk uit. Is de bedrijfsstructuur misschien niet flexibel genoeg? Zitten de medewerkers teveel op een eiland? Is er voldoende innovatieve drive?

👉 Een Creativity workshop bij communicatie- en marketingbureau AB sloopt muren, triggert jou en je medewerkers om je creativiteit de vrije loop te laten, én ze te delen met het team

AB workshop creativiteit: idee

2. Creativiteit in overvloed, maar…

Wilde ideeën spuien is heerlijk. Maar wat baten die ideeën als ze finaal in de schuif verdwijnen of nooit buiten de organisatie raken? Of als de fantasie de toets met de realiteit niet doorstaat?

👉 Een AB creativity workshop stroomlijnt ongeleide creativiteit en zet ze om tot concrete, werkbare projecten

AB workshop creativiteit: resultaat

3. Sales versus marketing: een eeuwige strijd

Wat baat een marketingactie als ze niet optimaal is afgesteld op salesobjectieven, als je je tot de verkeerde doelgroep richt of als je niet inspeelt op de noden van je doelgroep? Wat ben je met een salesactie als ze niet beantwoordt aan de merkwaarden? Hoe breng je sales en marketing dichter bij elkaar?

👉 Een AB creativity workshop verzoent twee schijnbare tegengestelden en laat ze elkaar versterken

AB workshop creativiteit: 1+1=3
Dit mag je verwachten:

• Op maat

• Resultaatgericht

• Onbevooroordeeld

• Direct

• Teamdriven

• Buiten-gewoon

• Samen (jouw team en 2 AB experten)

 

Inclusief:

• 1 dag brainstorm op (na overleg gekozen) locatie(s) samen met 2 AB experten
• Overleg vooraf i.f.v. het scherpstellen van de doelstelling
• Nabeschouwing tijdens meeting, inclusief round-up rapport

Contacteer ons voor een offerte op maat van jouw verwachtingen en budgettaire mogelijkheden.

 

Vorige deelnemers vertellen:

Lien Justé – Marketing Manager McCain / deelnemer creativity workshop:

Lien Justé McCain testimonial website AB communicatie anders bekeken waregem “De workshop ging doelbewust alle richtingen uit en toch wist AB de ideeën goed te kanaliseren. POS, packaging, events, productinnovaties, acties in de horeca of met influencers … we trokken naar huis met koffers vol ideeën én een reeks aanbevelingen van AB. Want dat is het goede: terwijl veel brainstorms vrijblijvend eindigen, stopte het hier niet na de workshop, het begon pas!”

 

William Jarijch – Sales Director McCain / deelnemer creativity workshop:

William Jarijch McCAin testimonial website AB communicatie anders bekeken waregem“We hebben binnen onze eigen Sales & Marketing natuurlijk zelf veel creatieve ideeën, maar vaak komen ze op hetzelfde neer. Soms krijgen ze onvoldoende diepgang, raken daardoor niet uitgevoerd, is er tijdsgebrek om structuur te brengen in ons creativiteitsproces … De workshop met ervaren AB-experten die al 30 jaar in het vak zitten en toch heel vernieuwend denken, was voor ons een eyeopener. De invalshoeken van McCain en AB vulden elkaar wonderwel aan. Samen kwamen we tot heel wat nieuwe ideeën en vooral tot een afgelijnd overzicht van al die ideeën.

 

Victoria Hemelaer – Marketing Director Deceuninck / deelnemer creativity workshop:

Victoria Hemelaer deceuninck testimonial website AB communicatie anders bekeken waregem“De sfeer en resultaten die we met de creatieve workshop van AB op 1 dag hebben bereikt met een Europees team dat elkaar nog maar één dag kende, waren enorm hoopvol, stimulerend en inspirerend!”

 

Ik schrijf me in

of ik contacteer

Lien Desmet

lien@ab.be of 0488/10 20 79