Opdracht

Nieuwe Alles-om-je-thuis-te-voelen video’s voor Crack

Uitdaging?

Het concept, de branding, van Crack is ondertussen duidelijk.
Niet zo?
Ontdek er hier alles over!

Hoe creëren we binnen dit concept 2 alternatieve video’s die we naast onze ‘teddybeerman’ inzetten om onze nieuwe merkinvulling blijvend duidelijk te maken?

Oplossing

Het concept van de ‘teddybeerman’, een man die heerlijk ligt te slapen in een bed … dat in de Crack-toonzaal blijkt te staan, kortom alles om ‘m er thuis te voelen, trekken we door naar twee andere situaties. Een gezin speelt een gezelschapsspel in een woonkamer en een koppel is aan het kokkerellen in een keuken … in de Crack-showroom. 

Resultaat

  • Een duidelijke verderzetting van de merkinvulling ‘Crack, alles om je thuis te voelen’.
    De video’s worden ingezet op TF1, M6, RTL Play, VTM Go, alsook binnen de social media campagnes.
    Ze zorgen voor een verdere verspreiding van de nieuwe branding. De eerste resultaten zijn lovend, waarbij we een groot bereik halen en een VTR (View Through Rate) van bijna 100% (99,04%). Eenvoudig gezegd: zowat iedereen kijkt de video volledig uit.

Danick Bruneel - Directeur Meubelen en Keukens Crack Webshop

Danick Bruneel Meubelen Crack testimonial website AB communicatie anders bekeken waregem

Het is fijn samenwerken met iemand die zich inleeft in onze cultuur en zo onze strategie de goeie richting uitstuurt. AB zet onze klanten op de eerste plaats en zo hoort het. Een nieuwe aanpak, frisse ideeën helpen ons vooruit. Ook de creatieve vertaling is echt op niveau. Voor ons is AB veel meer dan een uitvoerende partij, maar een partner die meedenkt.

Graag live toelichting van ons werk?

BiJ JOU, BIJ ONS OF VIA VIDEOCALL

Vul je e-mailadres in en dat komt voor de bakker!


    Privacy policy