Huishoudhulpen van Greenhouse zijn geen eendagsvliegen

Uitdaging?

En plots is daar een systeem van poets- en huishoudhulpen met dienstencheques en kan de concurrentie genadeloos toeslaan. Hoe onderscheid je je dan als aanbieder van deze diensten?

Oplossing

Een sterk management met een visie is een heel goede start. De campagnes groeien mee met het bedrijf en het aantal vestigingen in Vlaanderen. AB ontwikkelt uitingen en tools die inspelen op de verschillende noden (werven van klanten en/of huishoudhulpen) en op uiteenlopende thema’s (verloning, werkzekerheid, lange termijn, verankering in het gezin, …), van regionaal tot nationaal. Alles op zijn tijd en op de juiste schaal. Zo groeien Greenhouse en AB samen in de projecten. Met steeds één rode draad: Greenhouse huishoudhulpen zitten voor lange tijd diep verworteld in hun klantgezinnen.

Resultaat

  • Tot ieders tevredenheid stijgen het aantal klanten, huishoudhulpen en kantoren ongezien.

  • Greenhouse surft mee op de bekendheid van Martine Jonckheere, oa actrice in Thuis en het gezicht van Greenhouse op evenementen, personeelsfeestjes, …

  • Bekijk ook deze tool die AB ontwikkelde om per Greenhouse-kantoor in hun regio elke week te meten of er meer huishoudhulpen moeten geworven worden dan wel klanten. Om de week daarop de communicatietools daarop af te stemmen.

Graag live toelichting van ons werk?

BiJ JOU, BIJ ONS OF VIA VIDEOCALL

Vul je e-mailadres in en dat komt voor de bakker!


    Privacy policy