communicatie- en marketingbureau AB Waregem West-Vlaanderen

Workshop Employer Branding

We are hiring!


Schrijf in

Een Employer Branding workshop op maat?

In de unieke Employer Branding roadmap van communicatie- en marketingbureau AB in Waregem ontdek je hoe je in 4 praktische stappen evolueert naar Employer Branding die werkt en jou ken’merkt’. 

Maar misschien kan je wel wat hulp gebruiken om zaken op de rails te krijgen

Boek in dat geval een hands-on Employer Branding workshop op maat met onze Employer Branding experten. Die helpt je op weg en legt een eerste stevige fond onder jouw Employer Branding aanpak. 

Samen met de sleutelpersonen uit jouw team (management, marketing, HR, medewerkers  …) staan we stil bij jullie grootste uitdagingen en opportuniteiten op het vlak van Employer Branding. 

De klemtoon in de workshop kan zowel strategisch òf creatief zijn afhankelijk van de specifieke situatie waarin jouw organisatie zich bevindt en jullie noden. We stellen een specifiek programma samen dat best aansluit op wat voor jullie belangrijk is.

Het topic Employer Branding kan in zijn geheel aan bod komen maar we kunnen ook specifiek focussen op rekruteringscommunicatie of inzoomen op jouw huidige workforce.

Enkele mogelijkheden om tijdens een sparring sessie rond te werken: 

  • opportuniteiten en prioriteiten scan
  • basis voor een unieke en impactvolle EVP bepalen (employer value proposition – de ‘belofte’ die jij kan maken naar je huidige en toekomstige werknemers)
  • candidate journey en experience mapping
  • brainstorm over de insteek voor een duurzaam ‘employer brand concept’ dat op als rode draad door jouw ‘verhaal’ als (potentiële) werkgever loopt

In een halve dag heb je een pak nieuwe inzichten en ben je klaar om deze om te buigen naar concrete projecten om mee aan de slag te gaan. 

Contacteer Lien Desmet voor meer info, een offerte op maat van jouw verwachtingen en budgettaire mogelijkheden of een vrijblijvend intake gesprek.

P.S. check ook onze Employer Branding blog of deze praktijkcase waarin we Lybover hielpen het verschil te maken in de war for talent met een sterke creatieve kapstok én performante campagne.

Ik schrijf me in

of ik contacteer

Lien Desmet

lien@ab.be of 0488/10 20 79